Stress en Burn-out Coaching

Individuele coaching door Myrte

Stress- en burn-out begeleiding

Stressklachten en een burn-out komen tegenwoordig steeds meer voor. We leven in een veeleisende maatschappij waarbij we carrière maken, gezond willen leven, sporten en veel meer geestelijk actief zijn.

Ook op het werk heerst er vaak een hoge werkdruk, veel prestatiedrang en onzekerheid. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat er steeds meer mensen gebukt gaan onder stress.

Zelf invloed uitoefenen op stress

Gelukkig kunnen we zelf veel invloed uitoefenen op ons stressniveau. Door meer inzicht te krijgen in de stressfactoren en jezelf goed te leren kennen, kan je stress bij de bron aanpakken. Je ontdekt wat voor jou werkt om stress de baas te worden en te blijven.

Vervolgens is het heel belangrijk om dit nieuwe gedrag ook vol te blijven houden en niet terug te vallen in oude patronen. Mijn programma’s richten zich allemaal op dit langdurige resultaat.

Online training Vrij van Stress

Online Training

Met behulp van de praktische tips uit de online training “Vrij van Stress” leer jij jouw stressfactoren herkennen en krijg je weer grip op Stress.

Stress coaching overprikkeling coach drenthe emmen

Stress Coaching

Iedereen heeft wel eens last van Stress, maar wanneer dit jouw leven beïnvloed wordt het tijd er iets aan te doen. één op één begeleiding bij Stress

burn-out coaching coach drenthe emmen

Burn-out Coaching

Uitvallen door een burn-out is niet te onderschatten. Bevorder het herstel met één op één begeleiding.