Coaching bij Stress, Faalangst en Hooggevoeligheid

Individuele Coaching door Myrte

Waar

Online en Offline begeleiding

Ik bied zowel online als offline begeleiding bij stress, faalangst en hoogsensitiviteit. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden:

Coaching en training in Emmen, Drenthe

De begeleiding in mijn praktijk voor stress en/of faalangst vindt plaats op de volgende locatie: Boermarkeweg 44 in Emmen (Kop van Zuid)

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de coaching, vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Zakelijke coaching en training op locatie

Voor bedrijven is het ook mogelijk om voor fysieke coaching en/of training op locatie te komen. Vraag hiervoor via de contactpagina een vrijblijvende offerte aan.

Online coaching

Naast face-2-face coaching (persoonlijk contact), bied ik ook de mogelijkheid tot coaching via beeldbellen (skype, whatsapp bellen, zoom) en via mail, ook wel e-coaching genoemd. E-coaching kan een aanvulling zijn op de face-2-face coaching, maar ook een traject met alleen coaching via mail en beeldbellen behoort tot de mogelijkheden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van (online) coaching, vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Online training “Vrij Van Stress” met en zonder persoonlijke begeleiding

Voor de begeleiding bij het verminderen van stress heb ik ook een online training ontwikkeld, welke volledig in je eigen tijd en vanuit de door jou gewenste locatie te volgen is. Je kan hierbij kiezen uit de varianten zelfstudie, met mailondersteuning en met persoonlijke coaching.

Hier vind je meer informatie over de online training “Vrij van Stress”