Coaching bij Stress, Faalangst en Hooggevoeligheid

Individuele coaching door Myrte

Privacy verklaring

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.
Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

Vivas Coaching en advies: vivascoaching.nl en minderstressinzesweken.nl
Versie 18 april 2018

Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van je persoonsgegevens heel serieus. VIVAS Coaching en Advies zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of verstrekken. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de ABG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Telecommunicatiewet.

Wie zijn wij

De websites van VIVAS Coaching en Advies worden beheerd door Myrte Duijndam. VIVAS Coaching en Advies is ingeschreven in de kamer van koophandel onder nummer: 65016815

Volledige adresgegevens:
VIVAS Coaching en Advies
Rief 3
7887 DC Erica

Welke gegevens verzamelen we

Wanneer je, je inschrijft voor onze nieuwsbrief, een download aangevraagt, een contactformulier invult, een aankoop doet van één van onze producten en/of diensten, of op een andere wijze een formulier op onze website invult, wordt gevraagd om je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Email adres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer (Persoonlijk en/of van het bedrijf)
  • Postcode en woonplaats (Persoonlijk en/of van het bedrijf)
  • IP adres
  • BTW nummer

Met welk doel verzamelen we de persoonsgegevens en waarvoor worden ze gebruikt

Je gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam, achternaam en e-mailadres, die je hebt achtergelaten om een gratis download te ontvangen, gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis downloads, niet met gegevens die via ons contactformulier zijn binnengekomen. Deze gegevens worden opgeslagen in ActiveCampaign.
  • Je Voornaam, achternaam, email adres en telefoonnummer die je invult bij een contactformulier, worden gebruikt om een antwoord te kunnen geven en/of om een offerte te kunnen maken Deze gegevens worden in onze database opgeslagen.
  • Je gegevens die je invult wanneer je een training van ons hebt besteld, of je hebt ingeschreven voor een evenement gebruiken we om je op de hoogte te houden van de voortgang van de training of om je informatie te zenden met betrekking tot de training of het evenement.

Jouw gegevens op vivascoaching.nl en minderstressinzesweken.nl

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een evenement en/of training, een contact- of ander formulier hebt ingevuld en je wil in de toekomst geen mails van ons ontvangen, dan kun je, je te allen tijde uitschrijven door middel van de link onderaan de email of door ons persoonlijk een bericht te verzenden.

Je email adres zal in dat geval direct uit ons bestand worden verwijderd en niet bewaard worden.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons emailsysteem genaamd “ActiveCampaign”. De gegevens worden ook opgeslagen op de servers van ActiveCampaign. De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier: https://www.activecampaign.com/privacy-policy/

Een bestelling van een product of training

Bij een betaling via vivascoaching.nl of minderstressinzesweken.nl, word je voor de transactie altijd doorverwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor. Wij gebruiken hiervoor Sisow. De betaalgegevens die je opslaat (Creditcardgegevens, PayPal gegevens of iDeal gegevens) worden door ons niet doorgegeven en worden ook niet door ons opgeslagen. De gegevens die wij voor een aanschaf opslaan zijn:

  • Voornaam en achternaam (Om de bestelling te leveren aan de juiste persoon en om je bij naam aan te spreken)
  • Telefoonnummer (Mochten we je willen informeren over je bestelling, of over een evenement of training)
  • Email adres (Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail en in het geval van een training houden we je op de hoogte van de voortgang en geven we informatie omtrent de training)
  • IP adres (Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij bijvoorbeeld een betaling te herkennen)

Mocht een betaling verkeerd gaan en uiteindelijk niet voltooid worden, dan verwijderen wij jouw gegevens eens per maand automatisch van de server.

De beveiliging van jouw gegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. 

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. 

Tracking Cookies

Wij gebruiken, met jouw toestemming, sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op onze website bekijkt. Hierdoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

Google Analytics

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Cookies uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. 

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden

  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. 
Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op. 

Social Media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten vivascoaching.nl en minderstressinzesweken.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@vivascoaching.nl

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.