Online training Krachtig hooggevoelig

Jarenlang voelde ik mij anders; zwakker, kwetsbaarder, gevoeliger. Ik had het idee dat ik veel minder aankon dan anderen om mij heen. Toen ik ontdekte dat ik hooggevoelig was en hier vervolgens meer in ging verdiepen, vielen steeds meer puzzelstukjes op hun plaats.

Dit betekende niet dat ik mij minder kwetsbaar voelde, maar ik ging mijzelf wel beter begrijpen. Ik snapte bijvoorbeeld beter waar de faalangst die ik van jongs af aan had vandaan kwam en waarom ik zo vaak overprikkeld, moe of gestrest was.

De afgelopen jaren heb ik mij als coach nog meer verdiept in hooggevoelig zijn en ik ontdekte dat hoogsensitiviteit niet alleen de gevoeligheid voor prikkels en beter kunnen inleven is, maar dat iemand die hoogsensitief is ook op een heel andere manier informatie verwerkt. En juist door de andere manier van denken ontstaan heel veel valkuilen. Niet alleen bij mijzelf, maar ook bij mijn hooggevoelige cliënten.

Toch is deze manier van denken niet alleen maar negatief. Het zorgt ook voor diverse kwaliteiten.

Ik ontdekte dat ik heel veel kan, maar dat ik het op MIJN manier moet doen en niet zoals de andere 80% niet hoogsensitieve mensen dit doet. En dit is ook wat ik mijn cliënten leer. Ga niet langer in gevecht met je hoogsensitiviteit, maar creëer een persoonlijke handleiding die de valkuilen zoveel mogelijk vermindert en de kwaliteiten en kracht juist in jezelf naar boven haalt.

In deze training heb ik alle oefeningen en inzichten van de afgelopen jaren samengevoegd en stap voor stap neem ik je mee in het maken van jouw persoonlijke handleiding als hoogsensitief persoon, zodat jij voortaan ook “Krachtig hooggevoelig” door het leven kan gaan.

Online training stap 3
Myrte Duijndam – HSP-coach

Herken jij jezelf hierin?

 • Ben jij erg gevoelig voor sfeer, emoties van anderen en indrukken van buiten?
 • Ben jij erg stressgevoelig?
 • Heb jij moeite met je grenzen voldoende bewaken?
 • Lukt het jou slecht om de focus te houden?
 • Heb jij moeite om bij je gevoel te komen?
 • Zit jij snel in je hoofd?
 • Weet jij niet goed wat je wilt of hoe jij dingen aan moet pakken?
 • Ben jij snel vermoeid door alles om je heen?
 • Verlies je veel energie door je bezig te houden met zaken die goed zijn voor anderen, maar niet echt voor jou?
 • Vind jij harmonie erg belangrijk?
 • Heb jij moeite met nieuwe dingen?

Dan is er winst te behalen bij het omgaan met jouw hoogsensitiviteit!

Hoe zou het zijn als jij….

 • weet waardoor jij overprikkeld raakt
 • grip krijgt op jouw overprikkeling
 • de valkuilen van hoogsensitiviteit kent

Maar ook….

 • meer kennis hebt over de eigenschap hoogsensitiviteit en de bijbehorende kenmerken
 • weet wat hoogsensitiviteit voor rol speelt in jouw leven
 • jezelf kunt zijn en je masker af kunt zetten
 • niet langer belemmerd wordt door faalangst
 • jouw hooggevoeligheid kunt omarmen in plaats van er tegen te vechten
 • je krachtig voelt als HSP-er
 • je kwaliteiten als HSP-er in kunt zetten
 • beter om kunt gaan met (heftige) emoties, van jezelf en van anderen
 • durft te vertrouwen op je sterke intuïtie

Als dit is wat je wilt leren, dan is deze training echt iets voor jou!

Met de online training Krachtig hooggevoelig leer jij overprikkeling voorkomen en leer jij hoe jij de kwaliteiten als hsp-er voluit kan benutten. Aan het eind van de training heb je voor jezelf een persoonlijke handleiding bij het omgaan met hoogsensitiviteit. Je leert hoe jij jouw hooggevoeligheid in kan zetten als kracht en hoe jij weg kan blijven van valkuilen als overprikkeling. Na de training voel je je krachtig, zit je vol energie en zie jij hoogsensitiviteit vooral als een kracht. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst!

Met de online training Krachtig hooggevoelig leer jij overprikkeling voorkomen en leer jij hoe jij de kwaliteiten als hsp-er voluit kan benutten. Aan het eind van de training heb je voor jezelf een persoonlijke handleiding bij het omgaan met hoogsensitiviteit. Je leert hoe jij jouw hooggevoeligheid in kan zetten als kracht en hoe jij weg kan blijven van valkuilen als overprikkeling. Na de training voel je je krachtig, zit je vol energie en zie jij hoogsensitiviteit vooral als een kracht. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst!

Dit leer je concreet in deze training:

 • Kwaliteiten en valkuilen van HSP leren kennen
 • Herkennen van over- en onderprikkeling
 • Balans tussen over- en onderprikkeling
 • Leren kennen wat jou energie geeft en kost en hoe je hier een balans in kan vinden
 • Verminderen van faalangst
 • Vergroten van jouw zelfvertrouwen als HSP-er
 • Intuïtie meer in leren zetten (minder vanuit ratio willen doen, meer vanuit gevoel)
 • Weer leren voelen wat jij nodig hebt en waar jij blij van wordt
 • Jezelf minder wegcijferen en minder klein maken
 • Je openstellen en jezelf durven zijn (masker af)
 • Je kwetsbare kant leren omarmen en inzetten
 • Leren herkennen wanneer je emoties van anderen overneemt en leren herkennen en benoemen van je eigen emoties.
 • Wat is van jou, wat van de ander?

De voordelen van deze training

Direct beginnen

Je kunt direct aan de slag

In je eigen tempo

Waar en wanneer je wilt in je eigen tempo

Praktisch

Doelgericht met praktische tools en tips

Persoonlijk

Gericht op jouw persoonlijke leven

Blijvend resultaat

Leer wat echt voor jou werkt

Altijd beschikbaar

Alle stof voor altijd beschikbaar in jouw mailbox

Toegang tot besloten Facebook groep

Hulp bij jouw vragen en uitwisselen ervaringen

Nieuwste inzichten

De nieuwste inzichten over hoogsensitiviteit zijn verwerkt in deze training

De inhoud van de training

Module 1: Wat is hooggevoeligheid / hoogsensitiviteit?

In deze module leer je alles over hoogsensitiviteit. Wat is precies hoogsensitiviteit, waar lopen HSP’ers in het dagelijkse leven vaak tegenaan en wat maakt jou als HSP’er anders dan anderen?

Module 2: Ik en HSP

In de module “Ik en HSP” onderzoeken we wat hoogsensitiviteit voor jou persoonlijk betekent.

Module 3: Overprikkeling en stress

Als HSP’er heb je sneller te maken met overprikkeling en stress. In deze module leer je hoe je overprikkeling en stress herkent en kunt voorkomen dat je overprikkeld raakt.

Module 4: Onzekerheid en faalangst

Veel HSP’ers kampen met faalangst. “Doe ik het wel goed genoeg?” En “Oei, wat denkt die ander van mij?” In deze module leer je met meer liefde en minder kritisch naar jezelf te kijken en leer je omgaan met faalangst.

Module 5: Omgaan met emoties

HSP’ers nemen intenser waar en daarbij hoort ook dat emoties intenser en heftiger binnenkomen. In deze module leer je om te gaan met emoties en leer je hoe jij jezelf minder kunt laten beïnvloeden door de emoties van anderen.

Module 6: Beter leren plannen

In deze module leer je hoe je beter plant en meer overzicht bewaart. Je leert wat “bewust plannen” is en hoe op deze manier plannen jou helpt overprikkeling te voorkomen.

Module 7: De kracht van HSP

We hebben het vaak over de valkuilen van hoogsensitiviteit, maar een HSP’er heeft ook veel voordelen! In deze module leer jij jouw talenten kennen en je HSP als kracht in te zetten.

Module 8: Vertrouwen op je gevoel

HSP’ers hebben van nature een ijzersterke intuïtie. Alleen; wanneer vertrouw je op je intuïtie en wanneer is dit niet verstandig? Dat leer je in deze module.

Module 9: Tips en tools

In deze module krijg je praktijkgerichte tips, tools en handvatten die jou helpen alles wat je in de training geleerd hebt in je dagelijkse leven toe te passen.

Module 10: Krachtig hooggevoelig blijven

Je hebt tijdens de training veel geleerd en veel tips gekregen. In deze module leer je hoe je krachtig hooggevoelig blijft. Niet alleen nu, maar ook over 5, 10 of 20 jaar!

Duur van de training

Deze training bestaat uit 10 modules, die je in je eigen tijd kunt volgen. Elke week ontvang je toegang tot een nieuwe module. De duur van de training is minimaal 10 weken.

Inhoud van de training

Elke week ontvang je een mail, met daarin een link naar de video en de bijbehorende oefeningen van de module.

In de video’s geef ik uitleg over de verschillende onderwerpen. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de bijbehorende oefeningen. Deze training is heel praktijkgericht en je kunt het geleerde meteen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Om de training nog meer toe te spitsen op jouw persoonlijke leven, kun je naast de zelfstudie ook toegang krijgen tot de besloten Facebookgroep. Hier kan je ervaringen uitwisselen met andere cursisten, maar zal ik ook jouw vragen beantwoorden.

Dit zeggen anderen over de training:

Na het lezen van een blog van Myrte dacht ik; ja! Dit is wat ik voel en waar ik wat mee wil doen. De afgelopen weken heeft ze mij heel wat tips en tools meegegeven. Dat ik nu wat sterker in m’n schoenen sta voelt goed.

Ook het doen inzien dat een volle agenda voor mij niet prettig werkt. En je zelf kunt beslissen wat je belangrijk vindt en daar ook naar leeft. Al met al was de training gewoon een hele fijne manier om eens goed naar mezelf/ m’n eigen leven te kijken. Dank je wel!!

Silvia

Ik voelde mij vaak “anders” door mijn hoogsensitiviteit en heb mij lang aangepast aan hoe anderen dingen doen. Soms lukte dit, maar vaak had ik het gevoel dat ik het niet goed genoeg deed en ik voelde mij onzeker.

Tijdens deze training leerde ik dat ik dingen op mijn eigen manier moet doen en mijn eigenschap kan omarmen in plaats van hetzelfde te zijn als anderen. Ik voel mij nu veel krachtiger en rustiger en merk dat ik veel meer kan dan ik voorheen dacht.

Miranda

Veelgestelde vragen

Is deze training iets voor mij?

Als jij wil leren hoe jij jouw hooggevoeligheid niet langer als nadeel wilt ervaren, maar vooral de bijbehorende kwaliteiten in jezelf naar boven wilt halen, dan is deze training echt iets voor jou. Je krijgt bij deze training meer informatie over hoogsensitiviteit en leert welke invloed hoogsensitiviteit heeft op jouw leven. Ook leer je hoe jij valkuilen als overprikkeling zoveel mogelijk kunt voorkomen en juist jouw kwaliteiten beter kunt benutten.

Waarom juist deze online training?

Iedereen ervaart zijn hoogsensitiviteit anders en ook andere persoonlijke eigenschappen bepalen welke invloed hoogsensitiviteit heeft op jouw leven. Deze training geeft geen standaard oplossingen, maar helpt jou om een persoonlijke handleiding te ontwikkelen die echt op maat gemaakt is voor jou. Ook is deze training niet alleen gericht op de korte termijn, maar helpen de oefeningen / inzichten en tools jou om ook op de lange termijn veel profijt te hebben van deze training.

Waarom een online training?

Een online training volg je op een moment dat het jou uit komt, je hebt alleen een computer of telefoon en internet nodig. De cursus is na je bestelling direct te volgen, je hebt geen reistijd en bespaart daardoor veel tijd. Daarnaast heb jij alle informatie blijvend in jouw bezit, waardoor jij ook in de toekomst bepaalde modules / oefeningen nog eens terug kan halen.

Heb ik technische kennis nodig?

Nee je hebt geen technische kennis nodig. Je hoeft alleen jouw e-mails en video ‘s te kunnen openen en lezen

Hoe lang duurt de training?

De training doorloop je in 10 weken, maar kun je volledig in je eigen tempo volgen. Elke week wordt een module vrijgegeven in de mail, waardoor je niet ‘te snel’ door de training gaat. Zo heb je voldoende tijd om alle nieuwe informatie te verwerken en te oefenen met toepassen. En heb je een weekje weinig tijd, of heb je meer tijd nodig om de oefeningen te doen, dan start je de volgende module gewoon wanneer jij er klaar voor bent.

Wat krijg ik precies wanneer ik heb betaald?

Als je de training hebt aangeschaft krijg je binnen een paar minuten een bevestigingsmail en een aantal minuten later ook de eerste module. In de mail vind je een link naar een webpagina. Daarop kan je de video van de betreffende module bekijken en vind je ook downloads die je nodig hebt bij het volgend van deze module.

Hoe betaal ik?

Je betaalt digitaal via IDEAL of Bankcontact in 1 keer het hele bedrag of je betaalt het online programma in 2 termijnen De eerst termijn betaal je direct online. De volgende termijn wordt na één maand automatisch afgeschreven van de rekening waarmee de eerste betaling is voldaan.
Na betaling krijg je direct toegang tot de eerste module.

Twijfel jij nog of dit echt iets voor jou is?

Steeds maar blijven twijfelen, dat kan een valkuil zijn van de eigenschap hoogsensitiviteit. Jij wilt de perfecte keuze maken en bent altijd op zoek naar nog meer informatie om niet de foute keuze te maken.

Gun jezelf dit cadeautje en ontdek in deze training hoe jij voortaan sneller knopen door kunt hakken..