Myrte Duijndam

Coaching bij Stress, Faalangst en Hooggevoeligheid

Myrte Duijndam

Wie is Myrte Duijndam Stress en Faalangst Coach voor volwassenen en Jongeren

Mijn naam is Myrte Duijndam-de Jong, ik ben 34 jaar oud en moeder van een dochter en een zoon.

Ik heb jaren gewerkt als fysiotherapeut. Een prachtig vak, maar toch knaagde er altijd iets aan mij. Ik had het gevoel dat ik niet 100% mijzelf kon zijn en voelde me geregeld gespannen en onzeker. Ook had ik het gevoel dat ik geleefd werd en dat ik vast zat in mijn leven.

Faalangst

Al vanaf dat ik heel jong ben was ik erg perfectionistisch. Ook stelde ik hele hoge eisen aan mijzelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik last kreeg van faalangst. Ik had vaak het gevoel niet goed genoeg te zijn, voelde mij “anders” en had het gevoel dat ik er niet toe deed. Door de faalangst ging ik mijzelf steeds kleiner maken en durfde ik steeds minder goed buiten mijn comfortzone te treden.

Dit zorgde er weer voor dat ik nog onzekerder werd, meer spanning ervoer en nog meer het gevoel had geen controle te hebben. Ik zat in een negatieve spiraal.

Hooggevoelig

Een aantal jaar geleden ontdekte ik dat ik hooggevoelig ben. Hierdoor vielen veel dingen op zijn plek. Het goed aan kunnen voelen van mensen, snel doorhebben waar mensen behoefte aan hebben, gevoelig zijn voor sfeer, maar ook de vermoeidheid, de momenten dat ik het gevoel had dat ik mijzelf niet was en het feit dat ik snel overbelast was begreep ik beter.

Ik ben heel veel over dit onderwerp gaan lezen en ontdekte dat ongeveer 20% van de bevolking deze karaktereigenschap bezit, maar dat veel mensen zich hier nog niet bewust van zijn. Ook leerde ik steeds beter om te voorkomen dat ik overprikkeld raakte en ontdekte ik vooral de voordelen van deze eigenschap.

Regisseur van mijn eigen leven

Hooggevoeligheid, stress, faalangst, allemaal dingen die mij belemmerden om mijn leven te leiden zoals ik dat graag zou willen. Ik dacht vaak in belemmeringen en pas toen ik in ging zien dat ik deze belemmeringen vooral zelf creëerde, veranderde er een hoop in mijn leven.

Ik ging zelf in de regisseursstoel zitten en bepaalde welke richting ik op wilde gaan. Eindelijk stond ik het mijzelf toe om te durven dromen en ook echt stappen te zetten om deze dromen waar te maken.

Eén van mijn dromen was het opzetten van een eigen coachpraktijk. Vanuit mijn werk als fysiotherapeut was ik al heel veel bezig met leefstijl, ontspanning en gezond leven en door dit aan te vullen met een diploma als Professioneel Coach kon ik deze stap echt gaan zetten. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben mijn eigen coachpraktijk op gaan zetten.

Praktijk voor persoonlijke coaching: VIVAS Coaching

VIVAS staat voor “Leven” en dit is ook mijn missie. Ik wil jou helpen om echt te gaan LEVEN. Niet langer geleefd worden, maar zelf de regie pakken en houden.

Dit betekent niet langer blijven denken in belemmeringen, maar deze belemmeringen oplossen en het beste in jezelf naar boven halen. Mijn doel is geslaagd als ik jou zie stralen en zie dat jij zelf de regie over jouw leven hebt!

Mijn werkwijze

Mijn klanten geven aan dat ze zich snel op hun gemak voelen bij mij. Ik kom snel tot de kern en houd daar waar nodig een spiegel voor, wat zorgt voor bewustwording en inzicht. Mijn stijl is persoonlijk, praktisch en oplossingsgericht. Door mijn aanpak kunnen we jouw belemmeringen, zoals stress, faalangst en hooggevoeligheid bij de kern aanpakken en leer jij hoe jij voortaan zelf de regie kan houden. Op die manier zorgen voor een snel en blijvend resultaat. Lees hier meer over wat anderen zeggen.

Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende kennismaking aan: