Persoonlijke Coaching

Jij bent de regisseur van jouw leven

Coaching

Jij bent de regisseur van jouw eigen leven. Leef jouw leven vanuit ontspanning en vol zelfvertrouwen!

  • Heb jij last van een vol hoofd?
  • Heb jij soms het gevoel dat je de grip kwijt bent?
  • Heb jij aan het eind van de dag geen voldaan gevoel?
  • Voel je je onzeker?
  • Durf jij niet echt 100 % jezelf te zijn?
  • Maak jij jezelf vaak klein of cijfer je jezelf weg?
  • Ben je hooggevoelig of denk je dat te zijn en zou jij hier beter mee om willen leren gaan?
  • Heb jij het gevoel dat er meer inzit dan er nu uitkomt?

Stress en onzekerheid kunnen je behoorlijk belemmeren in het leven. Maar door zelf de regie te nemen kan jij zorgen dat deze dingen jou niet langer belemmeren.

Hoe zou het zijn als jij zelf kan zorgen dat jij de dingen doet die JIJ belangrijk vindt en die echt bij JOU passen? Hoe fijn zou het zijn als JIJ invloed hebt op JOUW geluk?

Ik kan jou helpen om ook de regisseur van jouw eigen leven te worden en te zorgen dat je het beste uit jezelf kunt halen!

Hoe kan ik jou helpen?

Door middel van persoonlijke coaching help ik jou op een hele praktische manier om jouw doelen en belemmeringen helder te krijgen. Als we dit helder hebben gaan we aan de slag met een actieplan. Jij bepaalt (met mijn hulp) wat er in dit plan komt en ik help jou om de juiste stappen te zetten en de acties meteen toe te passen in jouw leven.

Tijdens de coaching leer jij hoe jij zelf invloed uit kan oefenen op je leven, zodat jij kan leven vanuit ontspanning en vol zelfvertrouwen. Ook bied ik coaching bij hooggevoeligheid (HSP).

Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende kennismaking aan.

Coaching bij Stress en Burn-out

Stress en Burn-out kunnen een behoorlijke impact hebben op je leven. Bij deze 1-op-1 coaching leer jij beter om te gaan met spanning en leer je hoe jij weer in balans kan komen.

Coaching bij Faalangst en Onzekerheid

Veel mensen voelen zich beperkt door faalangst en onzekerheid. In het werk, bij het solliciteren, bij het opvoeden van de kids, maar ook in het sociale leven. Vergroot nu je zelfvertrouwen met 1-op-1 coaching!

Coaching bij Hooggevoeligheid (HSP)

Met HSP ligt over prikkeling altijd op de loer. Maar Hooggevoeligheid heeft ook veel positieve dingen. Tijdens een 1-op-1 coachtraject leer jij hoe jij beter in balans kan blijven en hoe jij HSP in kan zetten als kracht.