Coaching bij Stress, Faalangst en Hooggevoeligheid

Individuele Coaching door Myrte

Hoe verloopt een coachtraject

Kennismaking coach traject

Kennismaking

Omdat een wederzijdse “klik” bij een coachtraject essentieel is om goede resultaten te behalen, beginnen we altijd met een gratis en geheel vrijblijvend  kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we samen jouw situatie bekijken en licht ik toe op welke manier ik je kan helpen.

Dit kennismakingsgesprek duurt maximaal een half uur. We kijken in deze kennismaking of ik je kan helpen en zo ja geef ik je een indicatie welk traject voor jou het meest passend is. Ook bespreken we de mogelijkheden en jouw wensen. Na dit gesprek kan jij zelf besluiten of jij wel of geen traject aan wilt gaan. Je bent tot niets verplicht.


Het coach contract

Contract en Intake

Wanneer jij besluit om een traject aan te gaan, zet ik de gemaakte afspraken in een contract. Ook staan hier de afspraken in over de geheimhoudingsplicht, de voorwaarden van annuleren en de manier betaling. Dit getekende contract neem je mee naar de intake.

Tijdens de intake gaan we dieper in op jouw situatie. We onderzoeken nader welke doelen jij hebt en hoe we deze zo concreet mogelijk kunnen maken. Ook gaan we op zoek naar dingen die jou belemmeren om jouw doelen te gaan behalen en maken we een plan voor de komende sessies.


De coaching sessie

Coaching sessies

In een aantal coachingsessies, gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Door middel van gesprekken en oefeningen ga jij ontdekken hoe jij jouw doelen kan gaan behalen.

De sessies duren gemiddeld een uur en zullen meestal eens per twee weken plaatsvinden. In de periode tussen de gesprekken ga je met nieuwe inzichten in de praktijk aan de slag en maak je eventueel meegegeven huiswerkopdrachten, die we in het volgende gesprek gezamenlijk bespreken.

Ik werk voor een optimaal resultaat met stappenprogramma’s. We doorlopen in een begeleidingstraject 3 stappen:

  • Onderzoeken
  • Oplossen
  • Verankeren

Hierdoor krijg jij tijdens het traject voldoende bagage om ook na het traject niet in je oude gewoontes terug te vallen.


Coaching evaluatie

Evaluatie

Tijdens het coachtraject blijven we voortdurend de voortgang in de gaten houden. Dit doen we door regelmatig even te kijken waar we staan. Wat gaat er goed, wat kan er beter? Zijn we nog op de goede weg?

Wanneer je je doel bereikt hebt, of voldoende stappen hebt gezet en alleen verder kunt, dan ronden we het coachtraject af. De laatste sessie zal in het teken staan van een eindevaluatie. Hierin worden de behaalde resultaten besproken en worden eventueel afspraken gemaakt over de door jou nog te nemen acties na afloop.

Myrte Duijndam Vivas Coaching

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.