De Online training Vrij van Stress

Hoe zou het zijn als jij:

 • Voortaan ’s morgens uitgerust wakker wordt
 • Dingen echt los kunt laten
 • Je grenzen aan kunt voelen en kunt bewaken
 • Jezelf echt gelukkig voelt
 • De dingen kunt doen die JIJ belangrijk vindt
 • Jezelf kunt accepteren en waarderen zoals je bent
 • Je kwetsbaarheid kunt laten zien (en daarmee ook je kracht)
 • Liefdevol naar jezelf kunt zijn
 • Aan het eind van de dag nog energie over hebt

De cursus was voor mij heel goed. Ik ben er goed door wakker geschud en ik weet nu beter hoe ik kan denken om tot rust te komen.

Corine

Wil jij dit?

Dan is dit online programma iets voor jou!

Met de online training Vrij van Stress krijg je meer inzicht in de dieperliggende oorzaken die bij jou stress veroorzaken en ontdek je de beste manier om jouw stressniveau te verlagen. Je leert af te rekenen met oude patronen en leert beter in balans te komen én te blijven. Na de training voel je je weer fit, zit je vol energie en geniet je weer volop van het leven.

Nu voor € 149,00 of 2x € 75,00

Dit programma is voor jou als jij:

 • Lekkerder door het leven wil en beter in je vel wil komen te zitten.
 • Beter om wil kunnen gaan met stressvolle situaties.
 • Al zoveel gedaan hebt, maar niets helpt.
 • Veel zelf wilt doen en het lastig vindt om hulp te vragen.
 • Het moeilijk vindt je eigen grenzen te bewaken.

Na dit online programma:

 • Wat bij jou Stress veroorzaakt en hoe je hiermee om kunt gaan
 • Hoe jij beter in balans kunt blijven
 • Voel jij je grenzen beter aan en kun je ze beter bewaken
 • Ga je liefdevoller om met jezelf
 • Voel je je krachtig, vol eigenwaarde en zelfvertrouwen
 • Kun je positief en oplossingsgericht denken
 • Blijf je trouw aan jezelf
 • Weet je hoe je een terugval kunt voorkomen

Wil jij dit?

Dan is dit online programma iets voor jou!

Nu voor € 149,00 of 2x € 75,00

Tijdelijk krijg je het Ebook “Stress de Baas” cadeau!

De voordelen

Direct beginnen

Je kunt direct aan de slag

In je eigen tempo

Waar en wanneer je wilt in je eigen tempo

Praktisch

Doelgericht met praktische tools en oplossingen

Verdeeld over 6 weken

Met iedere week een les, video en opdrachten

Blijvend resultaat

Leer wat echt voor jou werkt

Altijd beschikbaar

Alle stof voor altijd beschikbaar in jouw mailbox

Deze stappen ga je zetten!

Stap 1: Ontdekken

In dit deel leer je meer over Stress. Je krijgt inzicht in de specifieke zaken die jou Stress opleveren en welk effect dit precies op jou heeft.

Stap 2: Oplossen

In stap 2 ga je op zoek naar oplossingen. Met praktische tips en opdrachten ontdek je op welke manier jij met minder stress door het leven kunt. Je krijgt praktische handvatten die je meteen in de praktijk toe kunt passen.

Stap 3: Verankeren

In het laatste deel breng je het geleerde in de praktijk en leer je hoe je kunt voorkomen nog terug te vallen in je oude patroon. Na deze fase heb je voldoende bagage om zelf blijvend invloed te kunnen uitoefenen op jouw stressniveau.

Wie is Myrte Duijndam

Ik ben Myrte Duijndam-de Jong. Ik ben 34 jaar, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut en professional coach, en eigenaar en oprichter van VIVAS Coaching en Advies. Ik ben een aantal jaar als fysiotherapeut, werkzaam geweest in een particuliere praktijk. Ik heb hier met plezier vele mensen van hun klachten af mogen helpen.
Het viel mij op, dat stress geregeld de onderliggende oorzaak is van lichamelijke klachten en dat de klachten vaak na een tijd weer terug komen. Pas als de onderliggende oorzaak (verhoogde stress) daadwerkelijk aangepakt wordt, blijven de klachten weg. Daarom ben ik mij volledig gaan richten op het verminderen van stress en burn-out. Persoonlijke aandacht en praktische oplossingen zijn voor mij hierbij hele belangrijke punten.

Ik ontdekte dat 3 stappen cruciaal zijn om uit een burn-out te komen. Die 3 cruciale stappen leer jij in dit online programma.

Nu voor € 149,00 of 2x € 75,00

Myrte Duijndam Vivas Coaching

De combinatie van werk en mijn gezin vond ik erg pittig. Ik gunde mezelf weinig tijd voor ontspanning en was eigenlijk altijd moe. Door de training werd ik mij bewust dat ik niet af moet wachten tot ik tijd overhoud om wat voor mezelf te doen, maar dat ik dit zelf in moet plannen. Sinds ik dat doe voel heb ik veel meer energie en ben ik een leukere moeder voor mijn kinderen!

Marrit

Ik zat al lange tijd niet goed in mijn vel en had al van alles geprobeerd om minder stress te hebben. Ik was fanatiek aan het hardlopen, maar kwam er in de online training achter dat ik dit helemaal niet leuk vond en mezelf de druk oplegde om iedere keer te presteren. Ook op het werk liep het allemaal niet zoals ik graag wilde. Inmiddels zie de toekomst weer zonnig in.

Cor

Veelgestelde vragen

Is dit programma iets voor mij?

Als jij wil leren hoe je meer rust in je hoofd krijgt, minder wil piekeren en vooral minder stress wilt ervaren, dan is deze training iets voor jou. Je hebt zelf enorm veel invloed op de hoeveelheid stress die je ervaart. Tijdens deze training leer je waardoor jij stress ervaart en vooral, hoe je er vanaf komt.

Waarom juist deze online training?

Stress is iets heel persoonlijks, dit verklaart ook waarom de één heel goed met stressvolle situaties om kan gaan en de ander nachten wakker ligt van dezelfde gebeurtenis. Deze training is gericht op jouw als persoon, met vragen en praktische opdrachten gericht op jouw specifieke situatie. Daarom vind je hier juist niet de tips die je overal al op internet vindt. Ook is de training gericht op blijvend in plaats van kortdurend resultaat waardoor je niet alleen nu, maar ook juist in de toekomst beter met stress om kunt gaan.

Waarom een online training?

Een online training volg je op een moment dat het jou uit komt, je hebt alleen een computer of telefoon en internet nodig. De cursus is na je bestelling direct te volgen, je hebt geen reistijd en bespaart daardoor veel tijd.

Heb ik technische kennis nodig?

Nee je hebt geen technische kennis nodig. Je hoeft alleen jouw e-mails en video ‘s te kunnen openen en lezen.

Hoe lang duurt de training?

De training doorloop je in 6 weken, maar kun je volledig in je eigen tempo volgen. Elke week wordt een lesweek vrijgegeven, waardoor je niet ’te snel’ door de training gaat. Bij het effectief te lijf gaan van stress is het veranderen van patronen belangrijk en dat gaat niet van de één op de andere dag.

Wat krijg ik precies wanneer ik heb betaald?

Als je de training hebt aangeschaft krijg je binnen een paar minuten de login gegevens voor de online leeromgeving. Daarin wordt iedere week een ‘week’ vrijgegeven. Elke week bestaat uit achtergronden, extra materiaal
in de vorm van downloads of filmpjes en vragen. De antwoorden die je op de vragen geeft kun je altijd weer terug kijken.

Hoe betaal ik?

Je betaalt digitaal via IDEAL of Bankcontact in 1 keer het hele bedrag of je betaalt het online programma in 2 termijnen De eerst termijn betaal je direct online. De volgende termijn wordt na één maand automatisch afgeschreven van de rekening waarmee de eerste betaling is voldaan.
Na betaling krijg je direct toegang tot de eerste week.

Nu voor € 149,00 of 2x € 75,00

Extra: Nu met het gratis ebook Stress de Baas ter waarde van € 14,95