Coaching bij Stress

Meer rust in je leven

Coaching bij stress

Herken jij dit?

Heb jij last van onrust in je hoofd? Heb je het gevoel dat je steeds meer de controle over je eigen leven kwijtraakt en lukt het je maar niet om overzicht te houden? Frustreert het jou ook zo dat je enorm veel te doen hebt, maar dat er niets uit je handen lijkt te komen en dat je steeds maar uit blijft stellen? En blijf je, ondanks dat je weet dat je het rustiger aan moet doen, toch iedere keer over je grenzen gaan, omdat je het gevoel hebt dat alles en iedereen aan je trekt?

Stress kan zich op heel veel verschillende manieren uitten. Herken jij één of meerdere van de volgende signalen bij jezelf?

 • Het gevoel dat je de controle kwijtraakt
 • Onrustig gevoel
 • Ontspannen lukt niet meer
 • Onrustig en slecht slapen
 • Piekeren en malen
 • Vermoeidheid die niet overgaat na een nachtje goed slapen
 • Steeds maar doorgaan op de automatische piloot
 • Vage lichamelijke klachten hebben
 • Last van benauwdheid en/of duizeligheid
 • Het gevoel dat iedereen wat van je wil
 • Jezelf veel druk op leggen en van alles MOETEN
 • Negatief voelen en denken
 • Niet meer goed voor jezelf zorgen
 • Je “Niet blij” voelen?

De kans is dan groot dat jij teveel stress ervaart. Hoe lekker zou het zijn wanneer je dingen echt Los kunt laten? De dingen kunt doen die JIJ belangrijk vindt? En hoe fijn zou het zijn wanneer je iedere dag uitgerust wakker wordt en aan het eind van de dag nog energie over hebt? Goed nieuws! Daarop heb je zelf heel veel invloed.

Wil jij graag leren hoe jij kan zorgen dat je voortaan jouw stress de baas bent? En wil jij gewoon weer lekker kunnen genieten en je dromen najagen? Ik kan jou helpen om de controle op je leven én op je stressniveau weer terug te krijgen.

1-op-1 Stress begeleiding

In een persoonlijk coach-traject onderzoeken we waardoor jij stress krijgt en wat jij hier zelf aan kunt doen. Je leert stress vroegtijdig herkennen en krijgt praktische handvatten om jouw stress de baas te blijven. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Deze coaching sessies kunnen zowel offline als online (via Skype) plaatsvinden.

Een coachtraject bestaat uit 3 stappen:

 1. Onderzoeken waar de stress door veroorzaakt wordt en op welke manier het invloed heeft op je leven
 2. Oplossingen zoeken om jouw stressniveau blijvend te verlagen
 3. Verankeren, zodat jij na het programma niet weer terug valt in je oude gewoontes.

Wil jij weten wat ik precies voor jou kan betekenen? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Online stress begeleiding

Woon je te ver weg of volg je liever een programma vanuit huis, dan is de online training “Vrij van Stress” echt iets voor jou. Je kan ervoor kiezen om deze training in volledige zelfstudie te volgen, maar ook met begeleiding via mail of skype.

Stap voor stap meer grip op stress

In deze training neem ik je stap voor stap mee in het vinden van jouw oplossing om stress de baas te worden. We beginnen net als bij het face2face traject met het onderzoeken van de stressfactoren, vervolgens ga je leren hoe je hier invloed op uit kunt oefenen en daarna help ik je om de nieuwe dingen te integreren en verankeren in jouw dagelijkse leven.

Wil je meer weten over deze online training? Kijk dan op: Online training Vrij van Stress

Myrte Duijndam Vivas Coaching

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.