Coaching bij Stress, Faalangst en Hooggevoeligheid

Individuele Coaching door Myrte

Workshop: Burn-out, beter voorkomen dan genezen

workshop voor leidinggevenden burnout beter voorkomen dan genezenVoor wie: Voor leidinggevenden, HR-managers en teamleiders die willen leren om stress bij het personeel tijdig te herkennen en aan te pakken

Wat: Ziekteverzuim door stress zorgt tegenwoordig voor steeds meer langdurig verzuim. Dit brengt enorme kosten met zich mee en heeft daarnaast een enorme impact op de persoon zelf, maar ook op de achterblijvende collega’s. Het komt geregeld voor dat door het uitvallen van een personeelslid, ook ander personeel uitvalt door de verhoogde werkdruk.

Gelukkig is een burn-out goed te herkennen en wanneer er tijdig ingegrepen wordt ook goed te voorkomen. Vaak ziet een werknemer zelf als laatste dat hij teveel stress ervaart en komt een burn-out toch vaak als een verrassing.

Hier ligt dan ook een belangrijke taak voor de leidinggevende. Wanneer een leidinggevende weet waar hij op moet letten en weet wat hij vervolgens kan doen, kan een burn-out heel vaak voorkomen worden en dit bespaart zowel de werknemer als het bedrijf een hoop leed.

Deze interactieve avond staat in het teken van herkennen van stresssignalen en het voorkomen van burn-out. Naast een stuk algemene informatie is er ook ruimte voor specifieke vragen of situaties.

Wanneer: Donderdag 25 April 2019 van 19. 30 – 21. 30

Waar: Nijbracht 142, 7821 CE in Emmen

Kosten: € 79,- p.p. excl. btw, inclusief koffie, thee en cake

maximaal 10 deelnemers

Aanmelden: