Stress en Burn-out Coaching voor bedrijven

Voorkom verzuim bij uw medewerkers

Duurzame inzetbaarheid

Als werkgever wilt u het beste voor uw medewerkers. Want wanneer ze goed in hun vel zitten, zijn ze productiever, creatiever en vallen ze minder snel uit. Heeft u een medewerker die gebukt gaat onder stress, of last heeft van zijn faalangst, dan is het belangrijk om hier aandacht aan te schenken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van coaching en begeleiding.

Ik bied diverse programma’s en trajecten, zodat er voor uw medewerker met stress en/of faalangst altijd een passende oplossing te vinden is.

Wilt u weten wat ik voor u en uw organisatie kan betekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Online training Vrij van Stress

Online Stress Training

Met de online Stress Training krijgt uw medewerker weer grip op stress. De training is als zelfstudie te volgen, maar ook met persoonlijke ondersteuning via mail of door middel van coaching.

Coaching bij Stress en burnout

Stress en burn-out coaching

Persoonlijke 1-op-1 coaching voor uw medewerkers. Zowel preventief als na uitval door een burn-out. Verhoog de productiviteit en verlaag het verzuim binnen uw organisatie.

Coaching bij faalangst

Faalangstbegeleiding

Persoonlijke coaching en begeleiding om uw medewerker te helpen zijn zelfvertrouwen te vergroten en zijn faalangst te overwinnen.