"In zes weken verlost van Stress met deze online cursus!"

Reken af met Stress. In deze training leer je precies waardoor jij Stress ervaart en wat je eraan kunt doen.

Herken jij dit?

Heb jij last van onrust in je hoofd? Het gevoel dat je niet helemaal lekker kunt ontspannen? Of heb je het gevoel hebt dat alles en iedereen aan je trekt? Dan ben je niet de enige. Heel veel mensen hebben dezelfde gevoelens en hebben last van spanningen of negatieve gedachtes.

Hoe lekker zou het zijn wanneer je dingen echt Los kunt laten? De dingen kunt doen die JIJ belangrijk vindt? En hoe fijn zou het zijn wanneer je 's morgens gewoon uitgerust wakker wordt en aan het eind van de dag nog energie over hebt?

Goed nieuws! Daarop heb je zelf heel veel invloed.

Online training 'Vrij van Stress'

Met de online training Vrij van Stress krijg je meer inzicht in de dieperliggende oorzaken die bij jou stress veroorzaken en ontdek je de beste manier om jouw stressniveau te verlagen. Je leert af te rekenen met oude patronen en leert beter in balans te komen én te blijven. Na de training voel je je weer fit, zit je vol energie en geniet je weer volop van het leven.

Over een periode van 6 weken ontvang je meerdere lessen met opdrachten die je aan het denken zetten en praktische tips die je direct toe kunt passen, zodat je direct resultaat merkt.

Daarnaast ontvang je nu tijdelijk bij je aanmelding gratis het Ebook 'Vrij van Stress' ter waarde van € 14,95 cadeau!

Wat zeggen anderen:

Marit

De combinatie van werk en mijn gezin vond ik erg pittig. Ik gunde mezelf weinig tijd voor ontspanning en was eigenlijk altijd moe. Door de training werd ik mij bewust dat ik niet af moet wachten tot ik tijd overhoud om wat voor mezelf te doen, maar dat ik dit zelf in moet plannen. Sinds ik dat doe voel heb ik veel meer energie en ben ik een leukere moeder voor mijn kinderen!

Cor

Ik zat al lange tijd niet goed in mijn vel en had al van alles geprobeerd om minder stress te hebben. Ik was fanatiek aan het hardlopen, maar kwam er in de online training achter dat ik dit helemaal niet leuk vond en mezelf de druk oplegde om iedere keer te presteren. Ik zie de toekomst weer zonnig in!

Wie ben ik?

Ik ben Myrte Duijndam-de Jong. Ik ben 31 jaar, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut en professional coach, en eigenaar en oprichter van VIVAS Coaching en Advies. Ik ben een aantal jaar als fysiotherapeut, werkzaam geweest in een particuliere praktijk. Ik heb hier met plezier vele mensen van hun klachten af mogen helpen.
Het viel mij op, dat stress geregeld de onderliggende oorzaak is van lichamelijke klachten en dat de klachten vaak na een tijd weer terug komen. Pas als de onderliggende oorzaak (verhoogde stress) daadwerkelijk aangepakt wordt, blijven de klachten weg. Daarom ben ik mij volledig gaan richten op het verminderen van stress en burn-out. Persoonlijke aandacht en praktische oplossingen zijn voor mij hierbij hele belangrijke punten.

Myrte Duijndam - de Jong, Stress en Burn-out coach bij VIVAS Coaching en Advies

Bestel nu de cursus 'Vrij van Stress'

en krijg het ebook 'Stress de Baas' cadeau!

Basis Programma

€179,00

  • Toegang tot de online training
  • Gratis het Ebook “Stress de Baas”

Direct beginnen

Extra Programma

€279,00

  • Toegang tot de online training
  • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
  • Persoonlijke begeleiding via e-mail

Direct beginnen

Uitgebreid Programma

€399,00

  • Toegang tot de online training
  • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
  • Persoonlijke begeleiding via e-mail
  • 3 Skype coaching sessies van één uur

Direct beginnen

De Drie fases van De Training

Fase 1: Ontdekken

In dit deel leer je meer over Stress. Je krijgt inzicht in de specifieke zaken die jou Stress opleveren en welk effect dit precies op jou heeft.

Fase 2: Oplossen

In de tweede fase ga je op zoek naar oplossingen. Met praktische tips en opdrachten ontdek je op welke manier jij met minder stress door het leven kunt. Je krijgt praktische handvatten die je meteen in de praktijk toe kunt passen.

Fase 3: Verankeren

In het laatste deel breng je het geleerde in de praktijk en leer je hoe je kunt voorkomen nog terug te vallen in je oude patroon. Na deze fase heb je voldoende bagage om zelf blijvend invloed te kunnen uitoefenen op jouw stressniveau.

Veelgestelde vragen

Is dit programma iets voor mij?

Als jij wil leren hoe je meer rust in je hoofd krijgt, minder wil piekeren en vooral minder stress wilt ervaren, dan is deze training iets voor jou. Je hebt zelf enorm veel invloed op de hoeveelheid stress die je ervaart. Tijdens deze training leer je waardoor jij stress ervaart en vooral, hoe je er vanaf komt.

Waarom juist deze online training?

Stress is iets heel persoonlijks, dit verklaart ook waarom de één heel goed met stressvolle situaties om kan gaan en de ander nachten wakker ligt van dezelfde gebeurtenis. Deze training is gericht op jouw als persoon, met vragen en praktische opdrachten gericht op jouw specifieke situatie. Daarom vind je hier juist niet de tips die je overal al op internet vindt. Ook is de training gericht op blijvend in plaats van kortdurend resultaat waardoor je niet alleen nu, maar ook juist in de toekomst beter met stress om kunt gaan.

Waarom een online training?

Een online training volg je op een moment dat het jou uit komt, je hebt alleen een computer of telefoon en internet nodig. De cursus is na je bestelling direct te volgen, je hebt geen reistijd en bespaart daardoor veel tijd.

Waarom is de training in meedere modules verdeeld?

Deze training is opgebouwd uit verschillende modules. Iedere week wordt een nieuwe lesweek vrijgegeven, waardoor je niet 'te snel' door de training gaat. Bij het effectief te lijf gaan van Stress is het veranderen van patronen belangrijk en dat gaat niet van de één op de andere dag.

Wanneer vinden de Skype coaching sessies plaats?

De Skype coaching sessies plannen we per module in. Na je inschrijving neem ik contact met je op voor de eerste afspraak, hierna plannen we direct de volgende.

Kunnen de Skype coaching sessies ook face-to-face?

Ja, de coaching sessies kunnen ook in Emmen plaatsvinden. Buiten Emmen worden reiskosten berekend.