Herken jij dit?

Heb jij last van onrust in je hoofd? Heb je het gevoel dat je steeds meer de controle over je eigen leven kwijtraakt en lukt het je maar niet om overzicht te houden? Frustreert het jou ook zo dat je enorm veel te doen hebt, maar dat er niets uit je handen lijkt te komen en dat je steeds maar uit blijft stellen? En blijf je, ondanks dat je weet dat je het rustiger aan moet doen, toch iedere keer over je grenzen gaan, omdat je het gevoel hebt dat alles en iedereen aan je trekt?

Hoe lekker zou het zijn wanneer je dingen echt Los kunt laten? De dingen kunt doen die JIJ belangrijk vindt? En hoe fijn zou het zijn wanneer je iedere dag uitgerust wakker wordt en aan het eind van de dag nog energie over hebt? Goed nieuws! Daarop heb je zelf heel veel invloed.

De online training 'Vrij van Stress'

 • Rust in je leven
 • Lekker in je vel
 • Meer energie
 • Positiever denken
 • Persoonlijke begeleiding
 • Praktisch en direct toepasbaar
 • Online leeromgeving
 • Leren in je eigen tempo
 • Gegarandeerd resultaat

Online training 'Vrij van Stress'

Met de online training Vrij van Stress krijg je meer inzicht in de dieperliggende oorzaken die bij jou stress veroorzaken, waardoor je heel gericht aan de slag kunt om jouw stressniveau te verlagen. Je leert af te rekenen met oude patronen en leert beter in balans te komen én te blijven. Na de training voel je je weer fit, zit je vol energie en geniet je weer volop van het leven.

Er bestaan drie varianten van deze online training. De eerste variant is een zelfstudie variant, waarbij je volledig zelfstandig de online training volgt en werkt aan het verminderen van jouw stressniveau.

Wil je graag persoonlijke begeleiding bij het volgen van de training? Dan kun je kiezen voor de variant met persoonlijke mailondersteuning van een professioneel stresscoach of kies je voor de uitgebreide variant met daarin drie persoonlijke (Skype) coaching sessies.

In zes weken werk jij naar een stressvrij leven

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak, zonder standaardoplossingen, maar met oplossingen die voor jou echt werken!

Professionele ondersteuning

Krijg ondersteuning van Myrte Duijndam, professioneel Coach gespecialiseerd op het gebied van Stress en Burnout

Één jaar toegankelijk

Je krijgt één jaar volledig toegang. Ook na het afronden van je training blijft jouw informatie beschikbaar.

Laagdrempelig

Er is al een training vanaf 59 euro. Sommige verzekeraars vergoeden de training zelfs in het preventiebudget.

Overal toegankelijk

De training is op elke plek met een internetverbinding toegankelijk. Ook op tablet of smartphone.

Praktisch

Elke les praktische opdrachten die je uitdagen en die je direct toe kunt passen.

Ook na de training effect

De training is niet alleen gericht op kortdurend resultaat, maar je leert ook hoe je blijvend minder stress ervaart.

Ook voor bedrijven

Ook zeer geschikt voor bedrijven. Neem contact op voor meer informatie.

Wat zeggen anderen:

Ellen - Beleidsmedewerker gemeente

Een heerlijke training. Tijdens de coachgesprekken voelde ik mij snel op mijn gemak. Myrte wist haar vinger precies op de juiste plek te leggen, waardoor de bekende “kwartjes” vielen. Ook wist ze feilloos mijn pijnpunten aan te raken waardoor er veel gebeurde en duidelijk werd. Ik kan VERDER!!

Corine - Belastingadviseur

De cursus was voor mij heel goed. Ik ben er goed door wakker geschud en ik weet nu beter hoe ik kan denken om tot rust te komen. Het best is denk ik een face-to-face gesprek, maar omdat dit zo goed betaalbaar was (en niet in de buurt) heb ik voor de online-versie gekozen.

Basis Programma

€59,00

Normale prijs: € 179,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”

Direct beginnen

Extra Programma

€179,00

Normale prijs: € 379,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
 • Persoonlijke begeleiding via e-mail

Direct beginnen

Uitgebreid Programma

€379,00

Normale prijs: € 679,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
 • Persoonlijke begeleiding via e-mail
 • 3 Skype coaching sessies van één uur

Direct beginnen

De Drie fases van De Training

Fase 1: Ontdekken

In dit deel leer je meer over Stress. Je krijgt inzicht in de specifieke zaken die jou Stress opleveren en welk effect dit precies op jou heeft.

Fase 2: Oplossen

In de tweede fase ga je op zoek naar oplossingen. Met praktische tips en opdrachten ontdek je op welke manier jij met minder stress door het leven kunt gaan. Je krijgt praktische handvatten die je meteen in de praktijk toe kunt passen.

Fase 3: Verankeren

In het laatste deel breng je het geleerde in de praktijk en leer je hoe je kunt voorkomen nog terug te vallen in je oude patroon. Na deze fase heb je voldoende bagage om zelf blijvend invloed te kunnen uitoefenen op jouw stressniveau.

Wat zeggen anderen:

Marit - Werkende Moeder

De combinatie van werk en mijn gezin vond ik erg pittig. Ik gunde mezelf weinig tijd voor ontspanning en was eigenlijk altijd moe. Door de training werd ik mij bewust dat ik niet af moet wachten tot ik tijd overhoud om wat voor mezelf te doen, maar dat ik dit zelf in moet plannen. Sinds ik dat doe voel heb ik veel meer energie en ben ik een leukere moeder voor mijn kinderen!

Cor - Leraar basisonderwijs

Ik zat al lange tijd niet goed in mijn vel en had al van alles geprobeerd om minder stress te hebben. Ik was fanatiek aan het hardlopen, maar kwam er in de online training achter dat ik dit helemaal niet leuk vond en mezelf de druk oplegde om iedere keer te presteren. Ook op het werk liep het allemaal niet zoals ik graag wilde. Inmiddels heb ik een nieuwe baan en ik zie de toekomst weer zonnig in.

Myrte Duijndam

Ik ben Myrte Duijndam-de Jong. Ik ben 31 jaar, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut en professional coach en eigenaar en oprichter van VIVAS Coaching en Advies. Ik ben een aantal jaar als fysiotherapeut, werkzaam geweest in een particuliere praktijk. Ik heb hier met plezier vele mensen van hun klachten af mogen helpen.
Het viel mij op, dat stress geregeld de onderliggende oorzaak is van lichamelijke klachten en dat de klachten vaak na een tijd weer terug komen. Pas als de onderliggende oorzaak (verhoogde stress) daadwerkelijk aangepakt wordt, blijven de klachten weg. Daarom ben ik mij volledig gaan richten op het verminderen van stress en burn-out. Persoonlijke aandacht en praktische oplossingen zijn voor mij hierbij hele belangrijke punten.

Myrte Duijndam - de Jong, Stress en Burn-out coach bij VIVAS Coaching en Advies

Veelgestelde vragen

Is dit programma iets voor mij?

Wanneer je merkt dat stress je leven beïnvloed, je 'vage' klachten hebt of rusteloos bent en je echt bereid bent hier iets aan te doen, dan is deze training iets voor jou. Je hebt zelf enorm veel invloed op de hoeveelheid stress die je ervaart. Tijdens deze training leer je waardoor jij stress ervaart en vooral, hoe je er vanaf komt.

Waarom juist deze online training?

Stress is iets heel persoonlijks, dit verklaart ook waarom de één heel goed met stressvolle situaties om kan gaan en de ander nachten wakker ligt van dezelfde gebeurtenis. Deze training is gericht op jouw als persoon, met vragen en praktische opdrachten gericht op jouw specifieke situatie. Daarom vind je hier juist niet de tips die je overal al op internet vindt. Ook is de training gericht op blijvend in plaats van kortdurend resultaat waardoor je niet alleen nu, maar ook juist in de toekomst beter met stress om kunt gaan.

Wordt de training door mijn zorgverzekering vergoed?

De meeste verzekeraars bieden in de aanvullende verzekering een budget voor preventieve trainingen en cursussen. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.

Waarom is de training in meedere modules verdeeld?

Deze training is opgebouwd uit verschillende modules. Iedere week wordt een nieuwe lesweek vrijgegeven, waardoor je niet 'te snel' door de training gaat. Bij het effectief te lijf gaan van Stress is het veranderen van patronen belangrijk en dat gaat niet van de één op de andere dag.

Wanneer vinden de Skype coaching sessies plaats?

De Skype coaching sessies plannen we per module in. Na je inschrijving neem ik contact met je op voor de eerste afspraak, hierna plannen we direct de volgende.

Kunnen de Skype coaching sessies ook face-to-face?

Ja, de coaching sessies kunnen ook in Emmen plaatsvinden. Buiten Emmen worden reiskosten berekend.

Zijn de kosten voor de training fiscaal aftrekbaar?

Voor ondenemers zijn de kosten van de training op te voeren als bedrijfskosten. Voor particulieren vallen de kosten voor de training onder scholingskosten en zijn ze aftrekbaar van je belastbaar inkomen als je aan de juiste voorwaarden voldoet.

Mijn werkgever wil betalen. Kan dat?

Dat kan absoluut. Wanneer je de kosten van de cursus wilt declareren, dan kun je, je gewoon aanmelden via deze pagina. Je ontvangt een factuur voor de cursus die je vervolgens aan je werkgever kunt overleggen.

Basis Programma

€59,00

Normale prijs: € 179,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”

Direct beginnen

Extra Programma

€179,00

Normale prijs: € 379,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
 • Persoonlijke begeleiding via e-mail

Direct beginnen

Uitgebreid Programma

€379,00

Normale prijs: € 679,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
 • Persoonlijke begeleiding via e-mail
 • 3 Skype coaching sessies van één uur

Direct beginnen