Herken jij dit?

Heb jij het gevoel dat je alles al geprobeerd hebt om uit je burn-out te komen? Het gevoel dat niets werkt en dat het niet meer over gaat? Frustreert het jou ook zo dat je enorm goed bezig was, maar je toch steeds weer over je grenzen gaat?

Hoe lekker zou het zijn wanneer je dingen echt Los kunt laten? De dingen kunt doen die JIJ belangrijk vindt? En hoe fijn zou het zijn wanneer je iedere dag uitgerust wakker wordt en aan het eind van de dag nog energie over hebt? Goed nieuws! Daarop heb je zelf heel veel invloed.

De online training 'Vrij van Stress'

 • Rust in je leven
 • Lekker in je vel
 • Meer energie
 • Positiever denken
 • Persoonlijke begeleiding
 • Praktisch en direct toepasbaar
 • Online leeromgeving
 • Leren in je eigen tempo
 • Blijvend resultaat

Online training 'Vrij van Stress'

Met de online training Vrij van Stress krijg je meer inzicht in de dieperliggende oorzaken die bij jou stress veroorzaken, waardoor je heel gericht aan de slag kunt om nu voor eens en voor altijd uit je burn-out te komen. Je leert af te rekenen met oude patronen en leert beter in balans te komen én te blijven. Na de training voel je je weer fit, zit je vol energie en geniet je weer volop van het leven.

Er bestaan drie varianten van deze online training. De eerste variant is een zelfstudie variant, waarbij je volledig zelfstandig de online training volgt en werkt aan het verminderen van jouw stressniveau.

Wil je graag persoonlijke begeleiding bij het volgen van de training? Dan kun je kiezen voor de variant met persoonlijke mailondersteuning van een professioneel stresscoach of kies je voor de uitgebreide variant met daarin drie persoonlijke (Skype) coaching sessies.

Wat zeggen anderen:

Maarten - Projectleider

Al jaren was ik bezig volledig te herstellen van mijn burn-out, maar dit ging voortdurend met ups-and-downs. Het ene moment ging het weer een tijd goed en vervolgens viel ik weer terug en was ik voor mijn gevoel weer terug bij af. Door de online training ben ik uit mijn burn-out en kom ik weer aan de dingen toe waar ik vroeger zoveel plezier aan beleefde.

Marit - Werkende Moeder

De combinatie van werk en mijn gezin vond ik erg pittig. Ik gunde mezelf weinig tijd voor ontspanning en was eigenlijk altijd moe. Door de training werd ik mij bewust dat ik niet af moet wachten tot ik tijd overhoud om wat voor mezelf te doen, maar dat ik dit zelf in moet plannen. Sinds ik dat doe voel heb ik veel meer energie en ben ik een leukere moeder voor mijn kinderen!

Basis Programma

€59,00

Normale prijs: € 179,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”

Direct beginnen

Extra Programma

€179,00

Normale prijs: € 379,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
 • Persoonlijke begeleiding via e-mail

Direct beginnen

Uitgebreid Programma

€379,00

Normale prijs: € 679,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
 • Persoonlijke begeleiding via e-mail
 • 3 Skype coaching sessies van één uur

Direct beginnen

De Drie fases van De Training

Fase 1: Ontdekken

In dit deel leer je meer over Stress en over Burn-out. Je krijgt inzicht in de specifieke zaken die jou Stress opleveren en welk effect dit precies op jou heeft.

Fase 2: Oplossen

In de tweede fase ga je op zoek naar oplossingen. Met praktische tips en opdrachten ontdek je op welke manier jij met minder stress door het leven kunt gaan. Je krijgt praktische handvatten die je meteen in de praktijk toe kunt passen.

Fase 3: Verankeren

In het laatste deel breng je het geleerde in de praktijk en leer je hoe je kunt voorkomen nog terug te vallen in je oude patroon. Na deze fase heb je voldoende bagage om zelf blijvend invloed te kunnen uitoefenen op jouw stressniveau.

Myrte Duijndam

Ik ben Myrte Duijndam-de Jong. Ik ben 31 jaar, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut en professional coach en eigenaar en oprichter van VIVAS Coaching en Advies. Ik ben een aantal jaar als fysiotherapeut, werkzaam geweest in een particuliere praktijk. Ik heb hier met plezier vele mensen van hun klachten af mogen helpen.
Het viel mij op, dat stress geregeld de onderliggende oorzaak is van lichamelijke klachten en dat de klachten vaak na een tijd weer terug komen. Pas als de onderliggende oorzaak (verhoogde stress) daadwerkelijk aangepakt wordt, blijven de klachten weg. Daarom ben ik mij volledig gaan richten op het verminderen van stress en burn-out. Persoonlijke aandacht en praktische oplossingen zijn voor mij hierbij hele belangrijke punten.

Myrte Duijndam - de Jong, Stress en Burn-out coach bij VIVAS Coaching en Advies

Veelgestelde vragen

Waarom juist deze online training?

Stress is iets heel persoonlijks, dit verklaart ook waarom de één heel goed met stressvolle situaties om kan gaan en de ander nachten wakker ligt van dezelfde gebeurtenis. Deze training is gericht op jouw als persoon, met vragen en praktische opdrachten gericht op jouw specifieke situatie. Daarom vind je hier juist niet de tips die je overal al op internet vindt. Ook is de training gericht op blijvend in plaats van kortdurend resultaat waardoor je niet alleen nu, maar ook juist in de toekomst beter met stress om kunt gaan. Je voorkomt met deze training dat je na een tijdje weer terugvalt of opnieuw te maken krijgt met een burn-out.

Is dit programma iets voor mij?

Wanneer het je maar niet lukt volledig te herstellen van je burn-out en je steeds weer dreigt terug te vallen, of wanneer je na een burn-out toch iedere keer jezelf weer voorbij loopt, dan is deze Online Training zeker iets voor jou.

Wordt de training door mijn zorgverzekering vergoed?

De meeste verzekeraars bieden in de aanvullende verzekering een budget voor preventieve trainingen en cursussen. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.

Waarom is de training in meedere modules verdeeld?

Deze training is opgebouwd uit verschillende modules. Iedere week wordt een nieuwe lesweek vrijgegeven, waardoor je niet 'te snel' door de training gaat. Bij het effectief te lijf gaan van Stress is het veranderen van patronen belangrijk en dat gaat niet van de één op de andere dag.

Wanneer vinden de Skype coaching sessies plaats?

De Skype coaching sessies plannen we per module in. Na je inschrijving neem ik contact met je op voor de eerste afspraak, hierna plannen we direct de volgende.

Kunnen de Skype coaching sessies ook face-to-face?

Ja, de coaching sessies kunnen ook in Emmen plaatsvinden. Buiten Emmen worden reiskosten berekend.

Zijn de kosten voor de training fiscaal aftrekbaar?

Voor ondenemers zijn de kosten van de training op te voeren als bedrijfskosten. Voor particulieren vallen de kosten voor de training onder scholingskosten en zijn ze aftrekbaar van je belastbaar inkomen als je aan de juiste voorwaarden voldoet.

Mijn werkgever wil betalen. Kan dat?

Dat kan absoluut. Wanneer je de kosten van de cursus wilt declareren, dan kun je, je gewoon aanmelden via deze pagina. Je ontvangt een factuur voor de cursus die je vervolgens aan je werkgever kunt overleggen.

Basis Programma

€59,00

Normale prijs: € 179,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”

Direct beginnen

Extra Programma

€179,00

Normale prijs: € 379,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
 • Persoonlijke begeleiding via e-mail

Direct beginnen

Uitgebreid Programma

€379,00

Normale prijs: € 679,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
 • Persoonlijke begeleiding via e-mail
 • 3 Skype coaching sessies van één uur

Direct beginnen