Minder Stress in Zes Weken

Stress de baas met de online training Minder Stress in Zes Weken.

Herken je dit?

Voel jij regelmatig gespannen? Heb jij geregeld last van “vage” lichamelijke klachten en lukt het je maar niet voldoende tijd voor jezelf vrij te maken? Ben je veel aan het piekeren en malen en word je niet uitgerust wakker? Dan ben je zeker niet de enige. Heel veel mensen hebben last van de negatieve effecten van langdurige stress.

En hoe zou jouw leven eruit zien als .....

Je WEL in staat zou zijn je hoofd leeg te maken? Je dingen "Los" kunt laten en de dingen kan doen die JIJ belangrijk vindt? Hoe heerlijk zou het zijn als je iedere dag uitgerust wakker wordt en aan het eind van de dag nog energie over hebt? Het goede nieuws is, je hebt zelf enorm veel invloed op de manier waarop je Stress ervaart!

Ik heb al van alles geprobeerd, waarom werkt het niet?

Misschien heb je al van alles geprobeerd om minder stress te ervaren en meer energie te krijgen; ontspanningsoefeningen, Mindfullness, meer sporten of vaker uitslapen. Echter heb je tot op heden nog niet het gewenste resultaat bereikt.

Veel tips die je op het internet vindt zijn stuk voor stuk goede tips, die kunnen bijdragen aan een lager stressniveau. Echter is stress heel persoonlijk, waardoor de oplossing voor iedereen verschillend is. Pas als je je bewust bent waardoor jij stress ervaart, kun je hier een passende oplossing voor verzinnen.

Hoe zou je dit wel kunnen bereiken?

De reden waardoor jij stress ervaart zit vaak diepgeworteld. Omdat je bepaalde dingen altijd zo gedaan hebt, ben je je er vaak niet bewust van dat deze dingen bij jou stress veroorzaken. Hierdoor pak je eigenlijk de verkeerde oorzaken aan en heeft dit niet het gewenste resultaat. Misschien denk je hierdoor dat je zelf geen invloed op je stressniveau hebt. Niets is minder waar. Als je je bewust wordt van de dieperliggende oorzaken kun je heel gericht actie ondernemen om je stressniveau te verlagen. Een leven met minder stress is ook voor jou haalbaar!

Waar en wanneer je wilt

Overal toegang op elk aparaat. Leren waar en wanneer je wilt.

Professionele begeleiding

Stap voor stap begeleiding door een professionele Coach.

Je kunt direct starten

Direct toegang, je kunt meteen beginnen met het verminderen van jouw stress.

In je eigen tempo

Leer in je eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt.

Online training 'Minder Stress in Zes Weken'

Met de online training Minder Stress in Zes Weken krijg je meer inzicht in de dieperliggende oorzaken die bij jou stress veroorzaken, waardoor je heel gericht aan de slag kunt om jouw stressniveau te verlagen. Je leert af te rekenen met oude patronen en leert beter in balans te komen én te blijven. Na de training voel je je weer fit, zit je vol energie en geniet je weer volop van het leven.

Er bestaan drie varianten van deze online training. De eerste variant is een zelfstudie variant, waarbij je volledig zelfstandig de online training volgt en werkt aan het verminderen van jouw stressniveau.

Wil je graag persoonlijke begeleiding bij het volgen van de training? Dan kun je kiezen voor de variant met persoonlijke mailondersteuning van een professioneel stresscoach of kies je voor de uitgebreide variant met daarin drie persoonlijke (Skype) coaching sessies.

In zes weken werk jij naar een stressvrij leven

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak, zonder standaardoplossingen, maar met oplossingen die voor jou echt werken!

Professionele ondersteuning

Krijg ondersteuning van Myrte Duijndam, professioneel Coach gespecialiseerd op het gebied van Stress en Burnout

Één jaar toegankelijk

Je krijgt één jaar volledig toegang. Ook na het afronden van je training blijft jouw informatie beschikbaar.

Laagdrempelig

Er is al een training vanaf 59 euro. Sommige verzekeraars vergoeden de training zelfs in het preventiebudget.

Overal toegankelijk

De training is op elke plek met een internetverbinding toegankelijk. Ook op tablet of smartphone.

Praktisch

Elke les praktische opdrachten die je uitdagen en die je direct toe kunt passen.

Ook na de training effect

De training is niet alleen gericht op kortdurend resultaat, maar je leert ook hoe je blijvend minder stress ervaart.

Ook voor bedrijven

Ook zeer geschikt voor bedrijven. Neem contact op voor meer informatie.

Wat zeggen anderen:

Ellen - Beleidsmedewerker gemeente

Een heerlijke training. Tijdens de coachgesprekken voelde ik mij snel op mijn gemak. Myrte wist haar vinger precies op de juiste plek te leggen, waardoor de bekende “kwartjes” vielen. Ook wist ze feilloos mijn pijnpunten aan te raken waardoor er veel gebeurde en duidelijk werd. Ik kan VERDER!!

Corine - Belastingadviseur

De cursus was voor mij heel goed. Ik ben er goed door wakker geschud en ik weet nu beter hoe ik kan denken om tot rust te komen. Het best is denk ik een face-to-face gesprek, maar omdat dit zo goed betaalbaar was (en niet in de buurt) heb ik voor de online-versie gekozen.

Basis Programma

€79,00

Normale prijs: € 129,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”

Direct beginnen

Extra Programma

€179,00

Normale prijs: € 379,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
 • Persoonlijke begeleiding via e-mail

Direct beginnen

Uitgebreid Programma

€379,00

Normale prijs: € 679,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
 • Persoonlijke begeleiding via e-mail
 • 3 Skype coaching sessies van één uur

Direct beginnen

** Niet tevreden? Dan krijg je, je geld terug **

Omdat ik ervan overtuigd ben dat dit programma jou gaat helpen minder stress te ervaren, bied ik je een 100% tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat indien je toch onverhoopt niet tevreden bent over dit programma en dit binnen veertien dagen aan mij laat weten, je je geld terug krijgt.

Myrte Duijndam - de Jong, Stress en Burn-out coach

Wat ga je precies leren in deze training?

De online training bestaat uit drie onderdelen die gezamenlijk twaalf weken duren. In deze drie delen ontdek je waardoor je stress ervaart, wat je eraan kan doen en hoe je dit ook op lange termijn vol kunt houden.

Deel 1: Ontdekken

Dit deel bestaat uit drie weken. In deze weken leer je meer over stress, je krijgt inzicht in dingen die jou stress opleveren en je leert wat voor effect stress op jou heeft.

Deel 2: Oplossen

In deel twee ga je op zoek naar oplossingen. Je krijgt praktische tips en onderzoekt door middel van opdrachten op welke manier jij minder stress kunt ervaren. Ook ga je een plan opstellen om meer grip te krijgen op jouw stress, welke je meteen in de praktijk gaat toepassen.

Deel 3: Verankeren

In de laatste zes weken ga je het geleerde toepassen in de praktijk en ondersteunt het programma je bij het volhouden van de veranderingen. Ook leer je hoe je na afloop van dit programma niet weer terugvalt in je oude patroon.

Als je kiest voor een variant met persoonlijke begeleiding kun je dus twaalf weken lang gebruik maken van persoonlijke ondersteuning bij het verminderen van je stressniveau. Omdat je in deze weken al het geleerde meteen in de praktijk toe gaat passen heb je na twaalf weken voldoende bagage om zelf blijvend invloed uit te kunnen oefenen op jouw stressniveau!

Wat zeggen anderen:

Marit - Werkende Moeder

De combinatie van werk en mijn gezin vond ik erg pittig. Ik gunde mezelf weinig tijd voor ontspanning en was eigenlijk altijd moe. Door de training werd ik mij bewust dat ik niet af moet wachten tot ik tijd overhoud om wat voor mezelf te doen, maar dat ik dit zelf in moet plannen. Sinds ik dat doe voel heb ik veel meer energie en ben ik een leukere moeder voor mijn kinderen!

Cor - Leraar basisonderwijs

Ik zat al lange tijd niet goed in mijn vel en had al van alles geprobeerd om minder stress te hebben. Ik was fanatiek aan het hardlopen, maar kwam er in de online training achter dat ik dit helemaal niet leuk vond en mezelf de druk oplegde om iedere keer te presteren. Ook op het werk liep het allemaal niet zoals ik graag wilde. Inmiddels heb ik een nieuwe baan en ik zie de toekomst weer zonnig in.

Myrte Duijndam

Ik ben Myrte Duijndam-de Jong. Ik ben 30 jaar, getrouwd en moeder van een dochter. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut en professional coach en eigenaar en oprichter van VIVAS Coaching en Advies. Ik ben een aantal jaar als fysiotherapeut, werkzaam geweest in een particuliere praktijk. Ik heb hier met plezier vele mensen van hun klachten af mogen helpen.
Het viel mij op, dat stress geregeld de onderliggende oorzaak is van lichamelijke klachten en dat de klachten vaak na een tijd weer terug komen. Pas als de onderliggende oorzaak (verhoogde stress) daadwerkelijk aangepakt wordt, blijven de klachten weg. Daarom ben ik mij 2 jaar geleden volledig gaan richten op het verminderen van stress en burn-out. Persoonlijke aandacht en praktische oplossingen zijn voor mij hierbij hele belangrijke punten.

Myrte Duijndam - de Jong, Stress en Burn-out coach bij VIVAS Coaching en Advies

Veelgestelde vragen

Dit programma is iets voor jou als:

 • Je lekkerder door het leven wil en beter in je vel wil komen te zitten.
 • Je beter om wil kunnen gaan met stressvolle situaties.
 • Je al zoveel gedaan hebt, maar niets helpt.
 • Je veel zelf wilt doen en het lastig vindt om hulp te vragen.
 • Je het moeilijk vindt je eigen grenzen te bewaken.

Dit programma is niets voor jou als:

 • Je denkt dat je stress vanzelf wel verdwijnt, zonder er energie in te steken.

Stress is iets heel persoonlijks, dit verklaart ook waarom de één heel goed met stressvolle situaties om kan gaan en de ander nachten wakker ligt van dezelfde gebeurtenis.

In iedere module worden vragen gesteld specifiek gericht op jouw situatie. De antwoorden die je geeft worden door mij bekeken en ik geef je feedback en stel je uitdagende vragen.

Daarnaast sta ik je graag met raad en daad bij.

We bieden een niet goed geld terug garantie. Ben je binnen 14 dagen niet tevreden, dan krijg je, je geld terug.

De meeste verzekeraars bieden in de aanvullende verzekering een budget voor preventieve trainingen en cursussen. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.

De kosten voor de training valt onder scholingskosten en zijn aftrekbaar van je belastbaar inkomen als je aan onderstaande voorwaarden voldoet.

 • Je bent belastingplichtig in Nederland
 • Je wilt de kennis en vaardigheden verbeteren die je gaat gebruiken in je (toekomstige) baan of onderneming, met onder andere als doel daar hogere inkomsten uit te halen.

De training bestaat uit drie modules, ontdekken, oplossen en verankeren. In iedere module plannen we een persoonlijk gesprek gericht op die specifieke module.

Ja dit kan! Indien de coaching sessies in het Coachhuis in Emmen (Drenthe) plaats vinden zit dit bij de prijs inbegrepen, anders in overleg.

Tuurlijk! Dat kan absoluut. Vertel mij hoe we je hiermee kunnen helpen op deze contactpagina.

Basis Programma

€79,00

Normale prijs: € 129,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”

Direct beginnen

Extra Programma

€179,00

Normale prijs: € 379,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
 • Persoonlijke begeleiding via e-mail

Direct beginnen

Uitgebreid Programma

€379,00

Normale prijs: € 679,00

 • Toegang tot de online training
 • Gratis het Ebook “Stress de Baas”
 • Persoonlijke begeleiding via e-mail
 • 3 Skype coaching sessies van één uur

Direct beginnen